Kolhydrater

7 artiklar

 • Maltodextrin

  Maltodextrin är en polysackarid kolhydrat med högt GI som kroppen kan tillgodose sig snabbt. Det passar bra för intensiv träning då kroppen har behov av snabb energi i form av kolhydrater

  Maltodextrin är ett vitt smaklöst pulver.

  Saknar en smak? Skapa egen i labbet!

  69,00 kr
  Bonuspoäng   7 Bonuspoäng
 • Dextros Energi

  Dextros är en snabb kolhydrat med högt GI. Dextros höjer blodsockernivåerna och fyller snabbt på glykogendepåerna, vilket gör det till en utmärkt källa till snabb energi. Dextros kan även öka upptaget av andra näringsämnen.

  69,00 kr
  Bonuspoäng   7 Bonuspoäng
 • Honungsgainer
  För en optimal ökning av muskelmassa vid träning behövs både energi och proteiner. Proteiner är kroppens byggstenar och bygger upp muskler och hjälper till vid återhämtning och muskeluppbyggnad. Energi och kolhydrater är ett måste vid hård träning för att optimera muskeltillväxt. Vårr honungsgainer ger en bra påfyllnad av både proteiner och energi efter träning och innehåller 367 kalorier och 30,5 gram protein per portion (90 g). Vår Honungsgainer ger dig en stor mängd energi för att orka träna och återhämta kroppen. Den ger samtidigt rejält med både snabba och långsamma proteiner som återhämtar kroppen direkt efter träning och ser till att proteinnivån och tillgången på aminosyror är konstant under en lång tid. Som du hör på namnet så är innehåller vår Honungsgainer äkta honung som torkats till ett pulver som lätt löser sig i vatten och ger gainern en fantastisk smak. Den är så god att vi inte har behövt använda oss av några andra aromer.

  Ordinarie pris 169,00 kr

  Special Price 119,00 kr

  Bonuspoäng   12 Bonuspoäng
 • Lean Gainer
  ✔ Gainer för dig med normal metabolism ✔ Protein från 2 proteinkällor ✔ Bra allround gainer för de flesta Balanced Gainer är en optimerad gainer med en perfekt sammansättning av komplexa och enkla kolhydrater för att ge snabb och bra energi som återhämtar kroppen och fyller på med glykogen i musklerna. Proteinet kommer från en fjärdedel snabbt Vassleisolat som snabbt sätter igång proteinsyntesen och tre fjärdedelar Vasslekoncentrat. Totalt innehåller Balanced Gainer 54 % kolhydrater och 36,2 % proteiner (naturell smak) vilket gör det till en mycket bra och optimerad gainer av hög kvalitet som passar en person med normal metabolism med mål att öka muskelmassan. Den ganska låga energinivån i förhållande till andra gainers gör att risken att lägga på sig fett minskar men gör också att det kan ge något mindre effekt för muskel tillväxt.

  Ordinarie pris 149,00 kr

  Special Price 129,00 kr

  Bonuspoäng   13 Bonuspoäng
 • Naturell honungspulver
  ✔ Rik på antioxidanter ✔ Lämpligt till bakning eller smoothies Ett undebart gott honungspulver som är ett gott alternativ till smaklösa kolhydrater som maltodextrin och dextros. Honungspulver tillverkas genom att äkta honung blandas med maltodextrin till en vätska som sedan spraytorkas till ett pulver som är lättlösligt i vatten.
  49,00 kr
  Bonuspoäng   5 Bonuspoäng
 • Performance Energy Amino
  Pure Energy Amino ger energi för att prestera på topp och orka genom hela passet. Drycken smakar fräscht och dricks med fördel precis innan och under passet för ett ge energi och fria aminosyror (BCAA 6:1:1) till kroppen för att orka träna hårt. BCAA står för Branched Chain Amino Acids eller grenade aminosyror som det heter på svenska. BCAA är de tre av de essentiella aminosyrorna som i studier har visat sig ha störst effekt på proteinsyntesen. Grenade aminosyror finns i alla proteiner du äter men till skillnad från i mat eller proteinpulver så är aminosyrorna i ett BCAA-tillskott redan i sin fria form och kan direkt tas upp av kroppen vilket leder till en större stimulans av proteinsyntesen.
  189,00 kr
  Bonuspoäng   19 Bonuspoäng
 • Låg GI socker

  Palatinose (Isomaltulose) är ett socker med lågt glykemiskt index (32). Detta betyder att kroppen tar lång tid på sig att ta upp det och det tas upp i en jämn takt. För dig som vill ha ett hälsosammare alternativ till vanligt socker eller som vill få energi som räcker länge inför ett lopp eller för dig som vill skapa en gainer där energin ges under en längre tid är Palatinose perfekt. Produkten är ca 60% så söt som vanligt socker.

  I det fall du vill använda palatinose efter träning skall du tänka på att kombinera den med lite snabba kolhydrater också då du vill ha insulin utsöndrat i samband med intag av protein. En kombination av lite långsamma och lite snabba tillsammans med protein är prefekt. Testa att blanda i vårt labb under tabben "blanda själv"

  Palatinose har ett kemiskt namn som är Isomaltulose och är vanligt betsocker som genomgått en enzymatisk process. Genom denna process ändras bindningen mellan de två socker molekyler som bygger upp socker vilket gör att den blir svår för kroppen att bryta ned.

  Saknar en smak? Skapa egen i labbet!

  99,00 kr
  Bonuspoäng   10 Bonuspoäng