Vassleproteinisolat

189,00 kr
Line

✔ Snabbt upptag
✔ Rik på BCAA och EAA
✔ Minimum fett och socker
✔ Starta/bosta anabolfasen>

Vassle 100 Isolate är ett vassleproteinisolat av högsta kvalitet som är behandlat för att göra det extra lättlösligt (instantiserat). Det har över 85 g proteiner per 100 g och endast 1 g fett och 1,4 g kolhydrater. Vårt vassleisolat är ett av marknadens mest lättlösliga proteinpulver och det har en god smak både blandat med vatten och med mjölk vilket gör det till ett smidigt protein att ta med sig till gymmet.

* Obligatoriska fält

    • Bonuspoäng Genom att köpa denna produkt får du 19 Bonuspoäng
    • Applies only to registered customers, may vary when logged in.

Tillverkat i Sverige

Tillverkat i Sverige

Alla våra produkter tillverkas i den lilla staden Eslöv i Skåne. Vi tillverkar själva produkterna och ni köper dem direkt från oss utan mellanhänder.

Rena produkter

Utan onödiga tillsatser

I de produkter vi tillverkar har vi inga onödiga tillsatser och använder nästan uteslutande naturliga ingredienser

Noga utvalda ingredienser

Noga utvalda ingredienser

Vi lägger stor vikt vid kvalitén på de ingredienser vi köper. T.ex har vi bara mjölk från kor som får gå på bete och endast fermenterade och veganska aminosyror.

Innehåll

Näringsvärden per 100 g Naturell Vanilj-Citron Choklad med kakao
Protein 88,29 g 86,5 g 77,2 g
Energi 1588 kJ / 380 kcal 1556,3 kJ / 544,7 kcal 1471,6 kJ / 351,7 kcal
Kolhydrater 1,47 g 1,4 g 1,9 g
varav sockerarter 1,47 g 1,4 g 1,3 g
Fett 1,06 g 1,04 g 2,36 g
varav mättat fett 0,6 g 0,59 g 1,42 g
Salt 0 mg 0 mg 1,1 mg
Detta är ett näringstillskott och ersätter inte en normal kost.

Ingredienser

Vassleproteinisolat, Kakao (i chokladsmak), Chokladarom (i chokladsmak), Citronarom (i vanilj-citronsmak), Vaniljarom (i vanilj-citronsmak), Sojalecitin, Steviolglykosider (ej i naturell smak).

Doseringsanvisningar

Blanda 0,75 dl (35 g) med 2,5 dl mjölk eller vatten i en shaker Mängden kan ökas eller minskas efter behov. 1 kg innehåller ca 29 portioner.

Aminosyror, Allergi- och Ingrediensinformation
Aminosyraprofil (Naturell smak)
Essentiella Icke-essentiella
L-Isoleucin 7,2 g L-Alanin 5,6 g
L-Leucin 11,3 g L-Cystin 2,9 g
L-Valin 6,4 g L-Arginin 2,4 g
L-Lysin 10,3 g L-Asparaginsyra 11,3 g
L-Metionin 2,4 g L-Glutaminsyra 19 g
L-Fenylalanin 3,3 g L-Glycin 1,9 g
L-Treonin 7,4 g L-Prolin 6,4 g
L-Tryptofan 1,9 g L-Serin 5,1 g
L-Histidin 1,9 g L-Tyrosin 3,4 g

Allergiinformation!

Produkten produceras i en anläggning som hanterar ägg-, mjölk-, och ärtproteiner. Innehåller följande allergener: mjölk

Tips

Vassle 100 Isolate är ett snabbt protein som är lätt att lösa i både vatten och mjölk med bra smak. Godast blir det förstås med mjölk. Vår chokladsmak innehåller ordentligt med kakaopulver för en riktigt kraftig chokladsmak.

Ingrediensinfo

Vassleisolat tillverkas från mjölk och är en restprodukt som tas tillvara vid ostproduktion. Osten består till största del av kaseiner och fett från mjölken medan vassleproteinet blir kvar och kan renas och koncentreras till proteinpulver av högsta kvalitet. Tillverkningsprocessen utgörs av utltrafiltrering och spraytorkning där vassleproteinet filtreras fram och sedan torkas till ett proteinrikt pulver. Proteinets naturliga stuktur och egenskaper bevaras i högsta möjliga grad genom processen vilket skapar ett högkvalitativt proteinkoncentrat.

För denna produkt har vi valt en av värdens mest betrodda mjölkproducenter från Nya Zeeland. Användandet av hormoner för att öka mjölkproduktionen är inte tillåtet på Nya Zeeland vilket ger en bättre djurhållning och säkerställer att några hormonrester inte finns i det färdiga proteinpulvret. Transporten från Nya Zeeland till Europa sker med containerfartyg vilket har låg påverkan på miljön jämfört med andra transportsätt.Användning

Vassle 100 Isolate är ett proteintillskott som snabbt tas upp av kroppen och blir tillgängligt för musklerna. Detta göra att du får en snabbare återhämtning och en bättre effekt av proteinet och din träning. Det koncentrerade proteininnehållet och den låga andelen fett och kolhydrater gör det till ett bra protein för den som vill bygga muskler utan att lägga på sig fett. Vill du deffa är det alltså detta det protein du utan tvekan skall välja.