Muscel Recovery: 0 carbs

219,00 kr
Line

Ultimate Muscle Repair med 0 carbs är en återhämtningsshake med en kombination av snabba och långsamma proteiner och kolhydrater. Direkt när shaken dricks ger den ett tillskott av snabba proteiner i form av vassleisolat och vasslekoncentrat samt snabba kolhydrater i form av maltodextrin och dextros.

Dessa lättupptagliga ingredienser ger effekt i form av att börja bygga upp musklerna samt lagra in glykogen som kroppen kan använda som bränsle. När effekten av de snabba ingredienserna avtar är det istället den långsamma kolhydraten Palatinos (isomaltulos) och mjölkproteinet kasein som tar vid. Dessa tas upp långsamt i kroppen och ser till att din kropp har gott om energi och aminosyror för att bygga muskler under flera timmar.

* Obligatoriska fält

    • Bonuspoäng Genom att köpa denna produkt får du 22 Bonuspoäng
    • Applies only to registered customers, may vary when logged in.

Tillverkat i Sverige

Tillverkat i Sverige

Alla våra produkter tillverkas i den lilla staden Eslöv i Skåne. Vi tillverkar själva produkterna och ni köper dem direkt från oss utan mellanhänder.

Rena produkter

Utan onödiga tillsatser

I de produkter vi tillverkar har vi inga onödiga tillsatser och använder nästan uteslutande naturliga ingredienser

Noga utvalda ingredienser

Noga utvalda ingredienser

Vi lägger stor vikt vid kvalitén på de ingredienser vi köper. T.ex har vi bara mjölk från kor som får gå på bete och endast fermenterade och veganska aminosyror.

Innehåll

Näringsvärden per 100 gNaturellSmak utom chokladChoklad med kakao
Protein 86,4 g 75 g 67,,1 g
Energi 1675 kJ / 400 kcal 1642 kJ / 377 kcal 1546 kJ / 370 kcal
Kolhydrater 6 g 5,9 g 5,8 g
varav sockerarter 6 g 5,9 g 5,2 g
Fett 7,5 g 7,35 g 7,89 g
varav mättat fett 4,5 g 4,41 g 4,78 g
Salt 0 mg 0 mg 1,1 mg
Detta är ett näringstillskott och ersätter inte en normal kost.

Ingredienser

Maltodextrin, Kalciumkasienat, Palatinose (Isomaltulos), Vassleisolat, Vasslekoncentrat, Dextros, Kakaopulver (i chokladsmak), arom(efter smak), sötningsmedel(Steviolglykosider)(ej i naturell).

Dosering

Blanda 1,25 dl (60 g) med 2,75 dl mjölk eller vatten i en shaker. Mängden kan ökas eller minskas efter behov. 1 kg innehåller ca 17 portioner.

Aminosyror, Allergi- och Ingrediensinformation
Aminosyraprofil (Naturell smak)
Essentiella   Icke-essentiella
L-Isoleucin 4,52 g L-Alanin 3,82 g
L-Leucin 8,42 g L-Cystin 1,79 g
L-Valin 4,52 g L-Arginin 1,64 g
L-Lysin 7,49 g L-Asparaginsyra 8,42 g
L-Metionin 1,48 g L-Glutaminsyra 13,03 g
L-Fenylalanin 2,57 g L-Glycin 1,4 g
L-Treonin 5,62 g L-Prolin 4,52 g
L-Tryptofan 1,64 g L-Serin 3,67 g
L-Histidin 1,72 g L-Tyrosin 1,4 g

Allergiinformation!

Produkten produceras i en anläggning som hanterar ägg-, mjölk-, och ärtproteiner. Innehåller följande allergener: mjölk

Ingrediensinfo

Vassleisolat och Vasslekoncentrat tillverkas från mjölk och är en restprodukt som tas tillvara vid ostproduktion. Osten består till största del av kaseiner och fett från mjölken medan vassleproteinet blir kvar och kan renas och koncentreras till proteinpulver av högsta kvalitet. Tillverkningsprocessen utgörs av utltrafiltrering och spraytorkning där vassleproteinet filtreras fram och sedan torkas till ett proteinrikt pulver. Proteinets naturliga stuktur och egenskaper bevaras i högsta möjliga grad genom processen vilket skapar ett högkvalitativt proteinkoncentrat/isolat.

Vasslekoncentrat kommer från Danmark och tillverkas av skandinavisk mjölkråvara. För isolatet har vi valt en av värdens mest betrodda mjölkproducenter från Nya Zeeland. Användandet av hormoner för att öka mjölkproduktionen är inte tillåtet på Nya Zeeland vilket ger en bättre djurhållning och säkerställer att några hormonrester inte finns i det färdiga proteinpulvret.

Kasein är en naturlig beståndsdel i mjölk . För att få fram rent kasein sänker man PH-värdet i mjölken för att få kaseinet att separera från resten av mjölkens beståndsdelar. Därefter filtreras kaseinet och ph-värdet höjs igen innan proteinet spraytorkas till ett pulver.

Tillverkningsprocessen utgörs av ultrafiltrering och spraytorkning där vassleproteinet filtreras fram och sedan torkas till ett proteinrikt pulver. Proteinets naturliga stuktur och egenskaper bevaras i högsta möjliga grad genom processen vilket skapar ett högkvalitativt proteinkoncentrat.