Fatburner

229,00 kr
Line

En kapsel om dagen ökar din energiförbrukning och fettförbränning. Du kommer känna dig varm och pigg efter en kapsel vilket också gör det enklare att gå på en lågenergi diet.

✔ Gröntteextrakt 400 mg - Ökar metabolism och fettförbränning, gör att du känner dig varm
✔ Koffein 150 mg - Gör dig pigg samt ökar metabolism
✔ L-Argenin 300 mg - Hjälper kroppen att bygga muskler och reducera kroppsfett
✔ Taurin 200 mg - Ökar kroppens förmåga att ta upp vitaminer och mineraler
✔ Vitamin C 150 mg - Har en upppiggande effekt och är bra för immunsystemet
✔ Krom 100 μg - Hjälper dig att minska hunger och sötsug

60 kapslar, 2 kapslar om dagen

* Obligatoriska fält

    • Bonuspoäng Genom att köpa denna produkt får du 23 Bonuspoäng
    • Applies only to registered customers, may vary when logged in.

Tillverkat i Sverige

Tillverkat i Sverige

Alla våra produkter tillverkas i den lilla staden Eslöv i Skåne. Vi tillverkar själva produkterna och ni köper dem direkt från oss utan mellanhänder.

Rena produkter

Utan onödiga tillsatser

I de produkter vi tillverkar har vi inga onödiga tillsatser och använder nästan uteslutande naturliga ingredienser

Noga utvalda ingredienser

Noga utvalda ingredienser

Vi lägger stor vikt vid kvalitén på de ingredienser vi köper. T.ex har vi bara mjölk från kor som får gå på bete och endast fermenterade och veganska aminosyror.

Innehåll

Näringsvärden per kapsel (1,2g)% RDI
Grönt te extrakt 400 mg -
Koffein monohydrat 150 mg -
L-argenin 300 mg -
Taurin 200 mg -
Vitamin C 150 mg 188%
Krom 100 μg 250%
   
Detta är ett näringstillskott och ersätter inte en normal kost.

Ingredienser

Grönt te extrakt, Largenin, Koffein, Taurin, Vitamin C, kapsel (gelatin), krompikolinat

Dosering

Tag en kappsel en gång om dagen innan du äter. Överskrid inte rekomenderad dos.

Aminosyror, Allergi- och Ingrediensinformation
 

Allergiinformation!

Produkten produceras i en anläggning som hanterar ägg-, mjölk-, och ärtproteiner.

 F.A.Q

Varför så få ingredienser?

En tummregel när det kommer till tillskott är att mer är inte alltid bättre, i realiteten oftast sämre faktiskt. Med få och beprövade ingredienser kan vi se till att ha vetenskapliga doser av varje ingrediens och skapa en produkt som faktiskt fungerar. Många producenter stoppar i flera ingredienser för att namnen skall vara där som ett försäljningsknep men med för många ingredienser finns det helt enkelt inte plats i en kapsel eller tablett att få i en tillräklig mängd.

Det står att man blir varm vad menas med det?

Det är lite olika från person till person men de flesta som testar fatburnern den första gången kan känna av att kroppen känns varmare. Så klart kanske inte i sommar solen men helt klart när det är lite kallt ute. Detta är inget att oroa sig för utan visar bara att produkten fungerar. En av de viktigaste effekterna med fatburnern är att de ökar kroppens metabolism, förbränning av energi, vilket främst görs genom att termogenesen, kroppens temperatur, ökar.

Om produkten bränner energi blir man inte hungrig då?

Jo i teorin så borde man ju bli det men i praktiken kan svaret vara både ja och nej, låt oss förklara. Förutom att öka metabolismen ökar kapslen oxidationen av fett vilket gör att en stor del av den energi du gör av med är i form av lagrat fett. Kroppen känner sig primärt hungrig när du tar av dens huvudlager för energi nämligen glykogenlagret, kolhydrater lagrade i kroppen. Kapslarna inehåller även höga doser av krom som är en mineral som är viktigt för insulin, kroppens blodsockerreglerande hormon. Med mer krom fungerar insulin mer effektivt vilket gör att du håller en stabilare blodsockerkurva över dagen vilket bidrar till att du känner ett mindre sötsug och får mindre crawings efter kolhydrater. Ofta är det dessa crawings eller sug som gör att vi känner oss hungriga och börjar tänka på mat. Så med andra ord finns det en risk att du känner dig lite extra hungrig om du äter denna produkt speciellt om du också går diet men kan likväl vara så att det minskade suget efter kolhydrater kan göra att du känner dig mindre hungrig. Det beror mycket på hur du äter nu och hur du är som person. Om du känner dig hungrig är det viktigt att du fyller på med något som håller dig mätt länge som t.ex nötter, kvarg eller en kaseinshake.

Är denna produkt glutenfri?

Ja denna produkten innehåller inga ingredienser med gluten i och tillverkas i en fabrik som inte hanterar gluten eller glutenrika produkter.

Funkar denna produkten för vegeterianer och veganer?

Så klart! Alla ingredienser kommer från växtriket och av naturligt ursprung utom koffein som är syntetsikt tillverkat. L-argenin som är en aminosyra är naturligt fermenterad och är även denna vegetabiliskt. Själva kapslen är av vegetabilisk cellulosa så kallad HMPC.

Funkar denna produkt om jag är laktosintolerant?

Yes, denna produkten innhåller ingen laktos